Happy tour Rotterdam!


Rotterdam, waar moderne architectuur naadloos samenvloeit met eeuwenoude charme. Verken de dynamische havenstad die herrijst uit de puinhopen van de Tweede Wereldoorlog, met iconische bezienswaardigheden zoals de adembenemende Erasmusbrug en de indrukwekkende Euromast die hoog boven de skyline uittorenen. Dwaal door de levendige straten van de Witte de Withstraat, waar kunst en cultuur elkaar omarmen, en ontdek de verhalen achter de historische Delfshaven. Of je nu geïntrigeerd bent door maritieme geschiedenis, moderne kunst of culinaire hoogstandjes, Rotterdam biedt een onvergetelijke reiservaring voor elke nieuwsgierige ziel. Laat je leiden door Boudewijn en ontdek de vele verrassingen die Rotterdam te bieden heeft.

Plan een tour

De grootste haven van Europa heeft zwaar geleden door het zware bombardement aan het begin van de 2 de wereld Oorlog. Echter sinds de jaren 90 heeft Rotterdam een metamorfose ondergaan van een grauwe naar een bruisende stad.! Voor mij als gids is een geweldige uitdaging om u de bijzondere plekken te laten zien die het bombardement hebben overleefd, daarbij toon ik ook nog enige nostalgische foto’s. Rotterdam heeft zich na de wederopbouw tot een stad ontwikkelt met internationale faam, in 2016 stond Rotterdam op plaats 3 van op de lijst van lonely planet.! Rotterdam bezit zeer veel moderne architectuur zoals het prachtige Centraal station, de Markthal, de Kubus woningen, Depot Boymans en de velen spectaculaire gebouwen van Remco Koolhaas!

rotterdam kubus woningen_img
Rotterdam kubus woningen_img

Ontdek het centrum van Rotterdam

Duik diep in het kloppende hart van Rotterdam. Terwijl je door de geplaveide straten wandelt, ontdek je het opvallende fenomeen van de Kubuswoningen. Deze architectonische meesterwerken, ontworpen door Piet Blom, zijn als levendige kubusvormige bomen in het stadslandschap. Luister naar de intrigerende geschiedenis achter deze woningen en ontdek hoe ze de traditionele stadsindeling uitdagen. Betreed een van de kubussen en ervaar zelf de unieke indeling, waarbij elke schuine wand een verhaal vertelt over innovatie en stedelijke innovatie.

Cultureel erfgoed

Ontdek Rotterdam's cultureel erfgoed en dwaal door Delfshaven's historische straten, bewonder de Pilgrimvaderskerk en ontdek de welvarende handelsgeschiedenis in statige herenhuizen langs grachten. Elke steen en elk gebouw vertelt een verhaal, waardoor deze tour een boeiende reis door de tijd wordt, die de rijke cultuur van Rotterdam onthult.

rotterdam_img
rotterdam_img
Boek uw tour!

Neem voor een Boudewijn tour contact op via Whatsapp, Facebook of Telefonisch

Boudewijn deelt zijn kennis en humor ook graag in; Zevenbergen, Klundert, Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft, Gouda en de Kinderdijk.