Verken de stad op de fiets


Verken Willemstad, Breda en Rotterdam op een bijzondere manier met onze Tandem Tours. Stap op een tandem of een (elektrische) fiets en ontdek de unieke charme van elke stad. Fiets door de kronkelende straatjes van Willemstad, bewonder de historische pracht van Breda en verken het moderne Rotterdam, alles op jouw eigen tempo. Onze tours bieden een alternatieve kijk op deze steden, met Boudewijn als jouw deskundige gids die onderweg interessante verhalen deelt. Ervaar het plezier van het ontdekken van nieuwe plaatsen op de pedalen, en laat Boudewijn Tours je meenemen op een onvergetelijke fietsavontuur.

Prijzen fietstocht: 17,50 P.P (max. 14 personen) Plan een fietstour

windmill_img

"Ik heb onlangs deelgenomen aan een rondleiding door Dordrecht onder leiding van gids Boudewijn, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch de ervaring was. Ondanks dat ik al 20 jaar in Dordrecht kom, heeft Boudewijn me op plekken gebracht waar ik anders echt niet zou zijn gekomen."

Oktober 2023 door Pauline

tandemtour kunst_img
Boek uw tour!

Neem voor een Boudewijn tour contact op via Whatsapp, Facebook of Telefonisch

Boudewijn deelt zijn kennis en humor ook graag in; Zevenbergen, Klundert, Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft, Gouda en de Kinderdijk.