Uitjes & Excursies


De rondleidingen met Boudewijn als gids zijn ook op maat gemaakt voor een bedrijfsuitje. Even met z’n allen achter de desktop vandaan en elkaar hervinden op boeiende plekken. Ook als vrienden- of familie-uitje staat een culturele rondgang garant voor genieten. Boudewijn weet de sfeer en de humor er goed in te houden terwijl je spraakmakende monumenten bezoekt.

Plan een tour
windmill_img

Voor alle gelegenheden

'In’ voor een compleet arrangement?

Je kleedt je dagje-uit goed in met een verdiepende zwerftocht langs het West-Brabantse verleden van de Zuiderwaterlinie. Klundert en Willemstad zijn slechts twee van de vele bestemmingen. Bij Boudewijn Tours kun je ook terecht voor toegespitste arrangementen. Hij maakt graag maatwerk bij je voettochten door Rotterdam, Delft, Dordrecht, Gouda, Breda of tussen de molenwieken van Kinderdijk.

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje of teamuitje regelen? Wist je dat mensen zich beter met elkaar verbinden als ze van cultuur genieten? Houd je zakelijke uitje dan ook cultureel. Zo kunnen je collega’s op een aangename manier blenden. En dat werkt goed door als er later weer binnen vier muren samengewerkt moet worden. Een culturele rondleiding is daarvoor een uitgelezen stimulans.

Collegialiteit versterken via de versterkingen van een linie

Wandelend of fietsend doe je met Boudewijn Tours een rondleiding Zuiderwaterlinie. Of je doet een stadswandeling Willemstad of Dordrecht. Of past Rotterdam beter bij je bedrijf? In elk geval ga je mee met een rondleiding waar leuk én leerzaam zich heerlijk recreatief gaan combineren. Een rondleiding met Boudewijn wordt later op kantoor een fijne, gedeelde herinnering. Kies voor een tocht met een gids die zijn zaken door en door kent en daar met sterke anekdotes over kan verhalen. Een bedrijfsuitje bij Boudewijn Tours is al vanaf een zestal medewerkers mogelijk.

Familie-uitje / vriendenuitje

Een dagje met de familie op pad klinkt nooit verkeerd. Maar na het zoveelste dierenpark of pretpark lijkt de spurt er wel een beetje uit. Ooit gedacht om eens met z’n allen ons Hollandse erfgoed in te duiken? Een dagje Dordrecht of Rotterdam geeft daar cachet aan. Vooral als je tijdens die dag ook even een leuke rondleiding met gids inplant. Gids Boudewijn neemt je dan een uurtje of iets langer mee langs het bijzondere en eigenaardige van de stad waar je met je familie naar toe wilt.

Voor alle gelegenheden

Arrangementen

Misschien wil je je rondleiding verder inkleden? Om een voorbeeld te noemen: eerst een stadswandeling Willemstad, dan een smakelijke lunch en vervolgens een fietstocht door de Ruigenhilpolder. Wat je wensen ook zijn, leg ze even voor. Boudewijn Tours tovert je suggesties om in een leuk arrangement zodat je een geslaagd dagje te wachten staat.

Het maritieme erfgoed van Dordrecht

Een ander voorbeeld: een historische stadswandeling Dordrecht met alle aandacht voor de geschiedenis van de plaatselijke scheepvaart. Dan een lekkere lunch vers uit zee en daarna een bezoek aan het binnenvaartmuseum van de stad. Geef gewoon je wensen even door en de tijd die je wilt besteden. Boudewijn Tours retourneert met een attractief voorstel en prijsopgave.

profielfoto boudewijn
Boek uw tour!

Neem voor een Boudewijn tour contact op via Whatsapp, Facebook of Telefonisch

Boudewijn deelt zijn kennis en humor ook graag in; Zevenbergen, Klundert, Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft, Gouda en de Kinderdijk.