Happy tour Breda!


Ervaar de charme van Breda waar je meegenomen wordt door het hart van de stad. Wandel door de gezellige straten van het centrum, waar historische gebouwen en moderne boetieks hand in hand gaan. Ontdek de warme ambiance van de Grote Markt, omgeven door sfeervolle cafés en restaurants. Boudewijn onthult de geheimen van Breda's rijke geschiedenis terwijl je het imposante Kasteel van Breda nadert, een indrukwekkend fort met een verhaal dat teruggaat tot de middeleeuwen. Laat je leiden door de kronkelende paden van het kasteel en geniet van het adembenemende uitzicht over de grachten. Deze tour belooft een onvergetelijke ontdekkingsreis, doordrenkt met Boudewijns passie voor de schatten van Breda.Plan een tour

breda kasteel_img
breda kerk_img

Verken het imposante Breda

Ga met mij mee naar 1 van de mooiste steden van Brabant. Samen ontdekken we het verhaal van de voorvaderen van Willem van Oranje dat reeds in 1403 begon ! De Nassau Dynastie heeft prachtige “Hantekeningen“ in deze stad achter gelaten, in vertel daarbij de roemruchte verhalen. De imposante historische gebouwen hebben ook hedendaagse functies zoals bv de KMA, waar ooit het beroemde turfschip naar binnen voer om de stad te bevrijden. We dompelen ons onder in Bourgondische sfeer, Breda is een bruisende stad mede door de velen studenten die bij mooi weer de sfeervolle terrassen bezeten. We bezoeken het Begijnhof, maar ook onbekendere interessante “verborgen” plekken welke als een rooie draad in het verhaal van Breda passen. Het mooiste gebouw van Breda is zonder twijfel de Grote lieve Vrouwe Kerk, een kort bezoek is vaak mogelijk dit hangt er vanaf of er een tentoonstelling plaats vindt. Kortom er is genoeg te zien, teveel om nu allemaal te benoemen laat u verassen zou ik zeggen.

breda kunst_img
Boek uw tour!

Neem voor een Boudewijn tour contact op via Whatsapp, Facebook of Telefonisch

Boudewijn deelt zijn kennis en humor ook graag in; Zevenbergen, Klundert, Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft, Gouda en de Kinderdijk.