image1

Happy tour Willemstad

image2

Happy tour Rotterdam

image3

Happy tour Dordrecht

image4

Happy tour Rotterdam

image5

Happy tour Breda

Jouw gids in Brabant en Zuid-Holland

  • Een mooie historische bestemming kun je zonder gids gaan bekijken. Dan mis je de helft en zie je wel de stenen van gebouwen en de aarde van omwallingen, maar komen die niet tot leven door boeiende verhalen. Een rondleiding met gids is dan ook precies dát: genieten van bebouwd erfgoed, van onze nationale historie, en glimlachen over de perikelen waar onze voorzaten mee te kampen kregen.

  • Download de Flyer!
procfielfoto boudewijn

Over mij


Leuk om kennis te maken! Ik ben Boudewijn Bult en geniet elke keer opnieuw van wondermooi Hollands stedenschoon. Dat doe ik vooral door mijn kennis over geschiedenis, architectuur en cultuur te delen. Natuurlijk tijdens een boeiende rondleiding want dat is mijn vak. Als zelfstandig gids leid ik al vanaf 2017 gasten rond door de crème de la crème van ons bebouwde erfgoed. Zoals tijdens een stadswandeling Willemstad.


Intrigerende verhalen


Nederland heeft zich niet alleen laten bedreigen door het water. Maar er ook een versterking van gemaakt. Een rondleiding Zuiderwaterlinie vertelt dat historische verhaal. Eigenlijk doe ik dat verhaal want ik neem je mee op een tocht die bol staat van de anekdotes. Ik garandeer een gezellige tocht vol opmerkelijke weetjes. Als erkend gids weet ik wat de meerwaarde is van boeiende verhalen over zaken waar je letterlijk voor komt te staan. Ik ken niet alleen de ins en outs van de highlights maar ook de geheimen van kleine stegen en pikante details.

boudewijn-tours_img

Waarom kiezen voor een
stadswandeling met gids?

Maak van je rondleiding een totaalbeleving

Boudewijn Tours heeft de knowhow, de humor en de flexibiliteit om jou en je groep even die magie van het verleden te laten voelen; je enthousiast te maken over de geuzen van het Brabantse vestingstadje Willemstad. Je nieuwsgierigheid te prikkelen over de Vestingbeer ‘De Stenen Poppen’ tijdens een stadswandeling Klundert. Of een stadswandeling Rotterdam zoals je die stad nooit eerder zag. Een stadswandeling met je eigen vraagbaak bij de hand. Met een gids die ook buiten de gebaande paden weet te gaan. Omdat zulke paden vaak verrassen.

Reserveer een rondgang om volop te genieten

Boek dan ook een stadswandeling of fietstocht bij Boudewijn Tours. Zo houd je je rondleiding met gids mooi persoonlijk en leer je op speelse en humoristische wijze meer over ons trotse erfgoed. Waar Spanjaarden en Fransen zich stuk op beten. Liever een arrangement? Laat even weten wat je voor ogen hebt en je krijgt een op maat gemaakt dagje aangeboden.

Rondleidingen

Een gids brengt de geschiedenis pas echt tot leven

Bij Boudewijn Tours staat passie voor geschiedenis en erfgoed voorop. Boudewijn maakt je meteen enthousiast. Of je nu je fiets langszij Franse forten stuurt of ronddwaalt over het groen van de stervormige omwalling van Willemstad.

Zoveel moois om te verkennenn

Boudewijn Tours is verder tot in de puntjes uit-en-thuis in Zevenbergen, Klundert, Breda, Dordrecht en Rotterdam. Ook een stadswandeling Delft of Gouda ontvouwt prachtige steden. En vergeet een rondleiding Kinderdijk met gids niet! Heb je een andere bestemming voor ogen en zoek je daar een uitstekende gids bij? Wacht dan niet om contact op te nemen zodat voor jou een rondleidingpakket geheel op maat kan worden gemaakt.

"Wij hebben genoten van de vele informatie en de bezichtigingen van historische, moderne en nieuwe gebouwen. Hoe de stad Rotterdam na de wederopbouw tot bloei komt."

Zaterdag, 14 Oktober 2023 door Hendrikus

Prijzen wandeltour

1,5 uur: €15 p.p
2 uur: €17,50 P.P

Prijzen Fietstour

3 uur: €30 P.P (vanaf 15km)

Alternatieven

Tandem: €30
Stadsfiets: €35
E-bike: €45

Boek uw tour!

Neem voor een Boudewijn tour contact op via Whatsapp, Facebook of Telefonisch

Boudewijn deelt zijn kennis en humor ook graag in; Zevenbergen, Klundert, Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft, Gouda en de Kinderdijk.