Happy tour Dordrecht!


Aan de noordelijke rand van de Zuiderwaterlinie ligt een kleinood dat nog teveel mensen ‘missen’ als ze naar een leuke dagtocht zoeken. En dan gaat het om Dordrecht, een stad die meer dan welke andere ook een mooie rondleiding met gids verdient. Op deze historische stad krijg je goed grip als je er eerst met Boudewijn Tours een leuke kuier doet. Om daarna lekker te genieten van wat de stad te bieden heeft. Plan een tour

windmill_img
windmill_img

Monumentenstad bij uitstek

Vergeet Leiden, Delft of Amsterdam eens en kies voor een handelsstad die nog niet vergeven is van toeristen en heel authentiek en vol sfeer op je wacht. Het gaat wel even om de oudste stad van Holland! Dwaal over de kades en laat je inpakken door unieke schepen zoals de stoomsleper Pieter Boele. De toren van de Grote Kerk lijkt familie van de Toren van Pisa. En strijk na een enerverende rondleiding met gids Boudewijn neer op het terrasrijke Scheffersplein. Je blijft Dordtse trapgeveltjes tellen en weet je omringd door meer dan duizend monumenten.

Cultureel maritiem erfgoed

Door eerst stadswandeling Dordrecht met gids te doen, wordt de stad daarna veel toegankelijker en weet je beter wat je niet mag overslaan. De stad heeft bijna tien musea. Je kunt slenteren over de bedrijvige Dordtse markt of de geschiedenis induiken in Het Hof van Nederland. En ook een tochtje door Nationaal Park De Biesbosch ligt binnen handbereik. Gezien de vele historische havens van de stad is een bezoekje aan het binnenvaartmuseum ook niet verkeerd. En natuurlijk is dat museum dan geen gebouw maar een authentiek binnenvaartschip!

dordrecht
Boek uw tour!

Neem voor een Boudewijn tour contact op via Whatsapp, Facebook of Telefonisch

Boudewijn deelt zijn kennis en humor ook graag in; Zevenbergen, Klundert, Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft, Gouda en de Kinderdijk.